Spring naar inhoud

Over mij

Even voorstellen

Ik ben Adri de Leeuw (1960) en ben massagetherapeut en coach bij Sui Sanitatem, Praktijk voor Alternatieve en Holistische Gezondheid op basis van massage therapie en life coaching. Als jij er aan toe bent wil ik jou helpen het zelf helend vermogen van jouw lichaam te versterken.

Massage therapie

Masseren en coachen en daarmee jouw zelfhelendvermogen naar een hoger plan brengen  is mijn passie. Dus als jij even heerlijk in het hier en nu wilt zijn met een moment voor jezelf ben je bij mij van harte welkom om een verkwikkende en helende massage te ontvangen. Dit bevordert het zelf helende vermogen van jouw lichaam. 
En mocht je lichamelijke klachten hebben dan ben je bij mij ook op het goede adres.  Veel cliënten hebben me al gevonden en mocht ik helpen van hun stressgerelateerde klachten te beheersen of af te komen.  Voor fibromyalgie heb ik bijzondere aandacht. Vanaf het eerste moment dat ik  met mijn praktijk Sui Sanitatem ben gestart ontvang ik cliënten met zeer vergelijkbare klachten die allen veel op fibromyalgie leken. Sommige van die cliënten hebben de indicatie fibromyalgie meegekregen.  Dat was dan ook de reden dat Marianne Priem en ik een "Fibro Reset Methode"® ontwikkelde.

Levenscoach

Als je lekker in je vel zit, ziet het leven en de wereld om je heen er veel zonniger uit. Je kunt meer genieten van de dingen die om je heen gebeuren. Maar wat belangrijker is, je hebt minder last van je lichaam. Het zijn meestal jouw lichaam en de onbestemde gevoelens (onbalans) die  jouw er steeds van weerhouden om de dingen te doen die goed zijn voor jou.

Rust en balans, in je lichaam en geest, kun je ervaren als ik een poosje met je mee door jouw leven heb gelopen en jouw, met behulp van coaching, kennis heb laten maken met alternatieven op je gedrag. Dat gedrag wordt beïnvloed door allerlei overtuigingen,  positieve, maar vaak ook belemmerende. Die belemmerende overtuigingen zijn de oorzaak van gedrag wat jou beperkt in je doen en laten en de  oorzaak is van het feit dat jij je de laatste tijd niet meer heel fijn voelt en last heb van je lichaam, kortom, je niet zo lekker meer in je vel zit..

Jouw lijf geeft zelf feilloos aan wat goed voor je is.  Wanneer jij weet dat jij jouw lijf bent en er mee kunt communiceren, heb jij je balans weer snel teruggevonden en kan dan weer optimaal van het leven genieten.

Ervaring

Met behulp van massagetherapie gecombineerd met life coaching zijn er goede ervaringen met het begeleiden van hoog sensitieve personen. Er zijn ook  goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking en aandoeningen maar ook vermoeidheidsklachten.  Voor rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties kun je ook bij mij terecht. Tot slot heb ik ook ervaring met totale lymfedrainage behandelingen (geen oedeembehandeling). 

Vaardigheden

Door mij werden de volgende opleidingen gevolgd: Personal coach, Lomi Lomi Temple Style masseur gevorderden, Fibromassage en verder heb ik studie gedaan op het gebied van voetreflextherapie, Lymfedrainage, bindweefselmassage en energetisch werken.

Met een Warme groet,

Adri de Leeuw

KENNISMAKEN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *